Borstvoedingcafé Weert

Dit is een verlopen item

woensdag 06 november 2019 van 10:00 tot 12:00 uur

Het Borstvoedingcafé is een ontmoetingsplek waar moeders die borstvoeding geven, ervaringen uitwisselen. Vrouwen die een baby gekregen hebben vinden het vaak fijn om daar met andere moeders over te praten. Ook aanstaande moeders kunnen zich bij het Borstvoedingcafé alvast oriënteren op de borstvoedingsperiode.

 

Het Borstvoedingcafé in Weert is een initiatief van Vereniging Borstvoeding Natuurlijk, Borstvoedingorganisatie La Leche League, Zin Kraamzorg, vrijgevestigd lactatiekundige Marijke Frings en lactatiekundige Willy Gielen van SJG Weert. Beide lactatiekundigen zijn in het bezit van het internationaal certificaat IBCLC (Gecertificeerd door International Board Certified Lactation Consultant).

 

De bijeenkomsten zijn kosteloos en vrij toegankelijk. Ze vinden plaats op de eerste woensdag van de maand van 10:00 - 12:00 uur plaats bij Intratuin, Roermondseweg 147, 6004 PC in Weert. 

 

Je bent van harte welkom op deze nieuwe locatie. Gastvrouw is Selva Wilbers, vrijwilligster van de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk (VBN). Tijdens deze ochtend is altijd een deskundige aanwezig die goede informatie, tips en adviezen over borstvoeding kan geven.

 

Meer informatie over het borstvoedingcafé vindt u op de website:
www.borstvoeding.nl of op facebook: https://www.facebook.com/borstvoedingcafeweert/

 

 


AgendaGeef feedback