Integrale Vroeghulp (0 tot 7 jarigen)

Bij zorgen over de ontwikkeling of het gedrag van uw kind

Je bent bezorgd over de ontwikkeling of het gedrag van je kind, maar je weet niet wie je kan helpen. Of is het minder duidelijk? Zegt je gevoel dat er iets met je kind aan de hand is, maar weet je niet precies wat? Wacht niet af en bespreek je vragen en zorgen met de mensen van Integrale Vroeghulp. Juist als je kind jonger dan 7 jaar is, zijn zij er voor jou en je kind.

Je wordt gehoord

In het Centrum Jeugd en Gezin werken mensen die ondersteuning bieden aan gezinnen met jonge kinderen met een ontwikkelingsachterstand of gedragsproblemen. Samen met andere organisaties zorgen zij voor de Integrale Vroeghulp, ieder vanuit zijn eigen deskundigheid. Je vindt er een luisterend oor en je vragen worden snel, gericht en doeltreffend beantwoord.

Wanneer Integrale Vroeghulp?

In een eerste telefonisch gesprek kun je je vragen en zorgen kwijt. Soms is zo'n gesprek voldoende en wordt je meteen op het juiste spoor gezet. Als er meer nodig is om te bepalen hoe jij en je kindje zo goed mogelijk geholpen kunnen worden, dan kan Integrale Vroeghulp iets voor je betekenen.

Preventief

Aarzel niet om contact op te nemen met Integrale Vroeghulp. Als er werkelijk problemen zijn, is het belangrijk dat je zo snel mogelijk passende begeleiding krijgt. Door vroegtijdig hulp en ondersteuning te bieden, kunnen problemen op latere leeftijd worden beperkt of wellicht zelfs worden voorkomen.

Kosteloos

Aan de ondersteuning door Integrale Vroeghulp zijn voor jou geen kosten verbonden en je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig.

Aanmelden en informatie

Je kunt als ouder zelf je kind aanmelden bij Integrale Vroeghulp. Maar je kan ook eerst contact opnemen voor meer informatie. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30-17.00 uur.

Contactgegevens

email: ivh@cjgml.nl

telefoon: 088-43 88 300

www.integralevroeghulp.nl

 

Nieuwsbrief Integralevroeghulp

webpart_bannerlist


Geef feedback