Over ons

Welkom bij het Centrum voor Jeugd en Gezin Midden-Limburg. Dé plek voor vragen en advies over opvoeden en opgroeien.

Waarom een Centrum Jeugd en Gezin?

Opvoeden en opgroeien is leuk, maar niet altijd even gemakkelijk. Daar kun je soms best hulp bij gebruiken. Het is heel normaal om vragen over opvoeden of opgroeien te hebben. We zijn er voor alle vragen, hoe klein, onschuldig of ingewikkeld ook.

Wat doet het Centrum voor Jeugd en Gezin

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) biedt verschillende vormen van opvoedondersteuning aan ouders en jeugdigen (van zwangerschap tot 18-23 jaar). Zo geven we informatie en advies, verzorgen we themabijeenkomsten en workshops en bieden we persoonlijke ondersteuning.

Opvoedondersteuning

Met alle vragen over opvoeden en opgroeien kun je bij ons terecht. Het Centrum voor Jeugd en Gezin biedt ondersteuning:

  • bij eenvoudige opvoed- en opgroeivragen
  • bij complexe opvoed- en opgroeivragen
  • bij vragen die voortkomen uit een beperking of chronische ziekte
  • bij toeleiding naar gespecialiseerde hulp (Zorg in Natura en Persoonsgebonden Budget)

Je hebt voor het Centrum voor Jeugd en Gezin geen verwijsbrief nodig. Door subsidie van de Midden-Limburgse gemeenten kost ondersteuning van het CJG jou niets.


Wil je je vraag/situatie met ons bespreken, schroom niet en neem contact met ons op via het contactformulier of bel 088-43 88 300.

Voor wie is het Centrum voor Jeugd en Gezin Midden-Limburg?

We zijn er voor alle ouders en jeugdigen uit de gemeenten Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond en Weert. Je bent welkom in de verschillende locaties. Voor meer informatie over de openingstijden klik HIER

 

 

Algemeen Maatschappelijk Werk en Centrum voor Jeugd en Gezin Midden-Limburg zijn op 10 juli erkend als mantelzorgvriendelijke werkgever. Deze landelijk erkenning van Werk&Mantelzorg is een bevestiging dat zij de combinatie van mantelzorg en werk goed mogelijk maken. lees meer
webpart_bannerlist


Geef feedback