slider seksualiteit bij kinderen mobile
Laden Evenementen

PRATEN OVER SEKSUALITEIT MET TIENERS

Relaties en seksualiteit maken deel uit van de lichamelijke en emotionele ontwikkeling van een kind. Het aangeven van wensen en grenzen (mentale weerbaarheid) vinden we allemaal belangrijk.

Wat bespreek jij met je tiener en welke onderwerpen komen er bij jou aan de keukentafel langs? Het is fijn om te horen wat jouw tiener meemaakt. De één zal uit zichzelf vertellen wat er allemaal gebeurt, de ander zal dit niet automatisch delen. Hoe ga jij het gesprek aan over een onderwerp wat soms lastig te bespreken is? Of ga je dit juist uit de weg?

In het webinar zullen situaties, passend bij de leeftijd vanaf 12 jaar, worden besproken. Ter voorbereiding is het ook al zinvol voor ouders met kinderen vanaf 10 jaar.

We gaan in gesprek met een sociaal verpleegkundige van de GGD om tips en tricks te krijgen waar jij als ouder mee aan de slag kunt. Er is alle gelegenheid om zelf (digitaal) vragen te kunnen stellen. Dit kan via de openbare en/of privé chat.

Het webinar is een samenwerking tussen  GGD Limburg-Noord en het Centrum voor Jeugd en Gezin Midden-Limburg. Tijdens de uitzending kun je via de (openbare en/of privé) chat vragen stellen aan een verpleegkundige van de GGD Limburg-Noord en een preventiemedewerker van het CJG-ML.

Deel dit met iemand!

Bel of mail onze professionals
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

Centrum voor Jeugd en Gezin Midden-Limburg

Vogelsbleek 10 | 6001 BE Weert

Telefoon: 088 43 88 300