Laden Evenementen

‘Gek op elkaar
en nu samen verliefd op jou!’

BEN JIJ PREPARED?

Jullie verwachten een kindje, wat een bijzonder gevoel! Je kunt niet wacht op de komst van de kleine spruit en bent volop bezig met de voorbereidingen. De kinderkamer is bijna klaar en jullie zijn het eens over die prachtige naam voor jouw zoon of dochter.

Maar hebben jullie ook aan jezelf gedacht?

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle ouders het ouderschap zwaarder valt dan zij vooraf verwachtten. Veel aanstaande ouders laten het vaak ‘over zich heen komen’, terwijl deze nieuwe fase een grote impact zal hebben op hun leven.

De cursus Prepare bereidt aanstaande ouders voor op deze nieuwe fase, waaronder de nieuwe samenwerking tussen jou en jouw partner, de veranderende partnerrelatie en het ouderschap. We werken volgens de Ouderteam.nu methodiek. Dus van twee ouders, naar één team.

VOOR WIE

Deze cursus is er voor aanstaande ouders uit gemeente Weert, Nederweert en Leudal die zich graag optimaal voorbereiden op de komst van hun kindje.

DOELSTELLING

Aanstaande ouders voorbereiden op het ouderschap.

DOEL EN INHOUD VAN DE TRAINING

Tijdens deze groepscursus staan we stil bij jouw rol als ouder. Wat vind jij belangrijk in de opvoeding? Welke normen en waarden wil jij jouw kindje meegeven? En hoe denkt jouw partner over de opvoeding? Samen gaan we in gesprek over verschillende thema’s waar je zelf misschien nog niet bij stil hebt gestaan.

Hoe denk jij over de opvoeding, het ouderschap én het partnerschap?

PRAKTISCHE INFO

  • De training bestaat uit vier bijeenkomsten

  • Data bijeenkomsten:

    26-08 / 16-09 / 18-11 / 16-12

  • Thuis ga je aan de slag met (online) opdrachten.

  • Voor deze activiteit wordt geen eigen bijdrage gevraagd.

Deel dit met iemand!