slider seksualiteit bij kinderen mobile
Laden Evenementen

WEBINAR KRIEBELS IN JE BUIK | SEKSUELE ONTWIKKELING BIJ KINDEREN

Presentatie door: Elsbeth Reitzema, Rutgers expertisecentrum seksualiteit.

Bij seksuele ontwikkeling gaat het over meer dan seksualiteit. Het gaat ook over liefde en vriendschap, ontdekken of je een jongen of een meisje bent, aangeven wat je wel en niet wilt en lekker in je vel zitten. Als ouder kun je je kind bij deze ontwikkeling begeleiden. Maar hoe doe je dat?

In dit webinar geeft Elsbeth Reitzema van Rutgers, expertisecentrum seksualiteit, informatie over de seksuele ontwikkeling van kinderen t/m 12 jaar oud. Ook gaat zij in gesprek met een moeder van twee dochters van 8 en 11 jaar oud. Zij deelt haar ervaringen met de seksuele ontwikkeling en seksuele opvoeding van haar kinderen. Tot slot geeft Elsbeth tips voor de seksuele opvoeding: hoe pak jij dat aan?

Dit webinar is voor ouders van kinderen t/m 12 jaar.

Het webinar is een samenwerking tussen Rutgers, expertisecentrum seksualiteit, GGD Limburg-Noord, Incluzio en het Centrum voor Jeugd en Gezin Midden-Limburg. Tijdens de uitzending kun je via de chat vragen stellen aan een verpleegkundige van de GGD Limburg-Noord en een preventiemedewerker van het CJG-ML.

Deel dit met iemand!

Bel of mail onze professionals
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

Centrum voor Jeugd en Gezin Midden-Limburg

Vogelsbleek 10 | 6001 BE Weert

Telefoon: 088 43 88 300