Laden Evenementen

SAMENGESTELDE GEZINNEN

Een samengesteld gezin brengt veel verandering met zich mee. Hoe deze nieuwe situatie wordt geaccepteerd is bij iedereen anders. In sommige gezinnen klikt het van nature heel goed en voelt het meteen vertrouwd. In de meeste situaties verloopt dit proces toch anders. Hoe zorg je ervoor dat beide gezinnen samen één worden? Het kost tijd en energie voordat iedereen z’n plekje heeft gevonden in het nieuwe fusiegezin. Dat is logisch, maar vaak ook heel ingewikkeld.

Wat is het geheim van een succesvol samengesteld gezin? Wat zijn de valkuilen waar je voor moet oppassen? Hoe creëer je een fijne omgeving waarin ieder gezinslid zich goed voelt? En wat als de kinderen niet kunnen wennen aan deze nieuwe situatie?

Tijdens het webinar geven we antwoord op al jouw vragen, en meer! We geven praktische tips en adviezen die je zelf gemakkelijk kunt toepassen. Welke rol speelt jouw nieuwe partner bijvoorbeeld in de opvoeding? Wat zijn de do’s en don’ts voor jullie beiden? En hoe kun je de kinderen betrekken in dit proces?

Al dit soort vragen komen aan bod tijdens het webinar. Je kunt ook al jouw vragen anoniem stellen via onze privé chat.

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.

Deel dit met iemand!