Triple P staat voor
Positief Pedagogisch Programma,
ook wel bekend als positief opvoeden.’

Triple P staat voor
Positief Pedagogisch Programma,
ook wel bekend als positief opvoeden.’

TRIPLE P: POSITIEF OPVOEDEN KINDEREN 11-16 JAAR

Triple P staat voor Positief Pedagogisch Programma, ook wel bekend als positief opvoeden. Positief opvoeden maakt opvoeden gemakkelijker en leuker voor jou én jouw kinderen. Bij deze opvoedmethode leer je goed te communiceren met je kind; dit zal jullie onderlinge relatie nog meer versterken. Je kind leert om te gaan met zijn of haar emoties en het leert te luisteren naar wat je vraagt.

De opvoedmethode Positief Opvoeden is ook goed voor jou als ouder: het helpt je om je zelfverzekerder te voelen en het vermindert stress. Het is belangrijk dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en zich goed voelen over zichzelf. Veel ouders gebruiken de Triple P methode om dit te kunnen realiseren.

VOOR WIE

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor ouders van jongeren van 11 t/m 16  jaar.

DOELSTELLING

Op een positieve en ontspannen manier opvoeden.

PRAKTISCHE INFO

Bij het Centrum voor Jeugd en Gezin Midden-Limburg bieden we verschillende workshops en lezingen over de opvoedmethode van Triple P. Per workshop of lezing focussen we op een specifiek thema.

De workshops en lezingen met betrekking tot Triple P worden op aanvraag gegeven. Dit betekent dat partners en andere professionals (scholen bijvoorbeeld) uit de gemeenten van Midden-Limburg contact met ons kunnen opnemen om de activiteit samen in te plannen.

Voor deze activiteiten wordt geen eigen bijdrage gevraagd.

ONS AANBOD TRIPLE P

line kort